O centru zdravlja i ljepote S-life

Centar zdravlja i ljepote S-life intimnog je karaktera, a njegova ponuda ekskluzivnih usluga i proizvoda promiče ideju o životu u skladu s prirodom. Prostor centra u tonovima smeđe, bež i bijele boje vizualnim doživljajem  sugerira vrhunsku relaksaciju kojoj je jedini imperativ osjećati se dobro. Posebno namijenjene  prostorije tematski su uređene prema uslugama koje se obavljaju u njima, utjelovljuju umijeće zdravog življenja zasnovanoga na pokretu, intimi  i dobrom osjećaju.

Cjelokupna ponuda usluga centra  S-life usmjerena je na njegu lica i tijela te  razne vrste masaža. Tim S-life čine profesionalni wellness terapeuti, kozmetičari  koji su kreirali posebne tretmane i programe u kojima je moguće uživati upravo u centru zdravlja i ljepote S-life. U  tretmanima mahom se koriste izvorni sastojci s ekološkom etiketom i vrhunski kozmetički proizvodi u kombinaciji s naprednom tehnologijom.

Profesionalna usluga i stručnost vrhunski educiranih S-life terapeuta koži kao najvećem organu našeg tijela, dati će upravo ono što joj je potrebno kako bi ostala i postala zdrava i lijepa, a tijelo zadržalo svoju vitalnost i njegovan izgled. Zlatne ruke S-life tima imaju sve što Vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu jamči Vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

 

Savjetovanje i dijagnostika

Centar zdravlja i ljepote S-life u vlasništvu je kozmetičkog obrta Danke Baranačić Strnad. Nakon završenog kozmetičkog smjera u Srednjoj strukovnoj školi u Varaždinu 2005. godine uz rad nastavlja školovanje i usavršavanje u struci za majstora pedikera, wellness terapeuta, majstora kozmetičara i strukovnog učitelja.

Četiri i pol godine rada u poznatim regionalnim kozmetičkim salonima te u Gospodarskoj školi u Čakovcu kao strukovni učitelj godinu i pol uz brojne edukacije preparativne  kozmetike Afrodita, Japanske metode oblikovanja obrva Prive studia iz Ljubljane, Biodroga, Gatineu, Dr.Temt, Shotys, Dermalogica, Phandys, BDR, Epiladerm, edukacije dermatološkog instituta iz Londona kao i za aromaterapijske tretmane poznate francuske kozmetičke kuće Decléor. Zahvaljujući ovim kozmetičkim i dermatološkim kozmetikama i bogatom iskustvu, uspješno tretira sve neravnoteže i problematike kože.

Osim njege i obnove kože, educirana je i u smjeru dekorativne kozmetike Jane Iredale od 2010. godine. Centar zdravlja i ljepote S-life, centar za njegu lica i tijela osniva 2010. godine te predstavlja novi koncept kozmetičkog pristupa radu i holističkog pristupa klijentima. Prateći trendove i potrebe mnogobrojnih klijenata, 2011. godine među prvima uvodi ekstenzije trepavica i okreće se i mezoterapiji kao poželjnom rješenju u borbi protiv starenja kože.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u veliku S-life obitelj!

 

Poklon bon

Razveselite sebi dragu osobu poklon bonom S-life usluga prema Vašim željama!

S-life poklon bonovi savršen su izbor koji će jednako razveseliti svakog muškarca i ženu. Centar S-life nudi bogat izbor usluga pa vjerujemo da će svatko jednostavno pronaći baš ono što treba i želi.